PhotoTWENS 2020

van 5 tot en met 27 september 2020

Unexposed, het Leuvense platform voor fotografie, nodigt u uit op
tentoonstelling van de PhotoTWENS-laureaten 2020 vanaf zaterdag
5 september 2019 om 10 uur in 30CC, Kapel Romaanse Poort,Brusselsestraat 63, B-3000 Leuven.
De fototentoonstelling is dagelijks te bezichtigen tot en met zondag 27 september telkens van 10 tot 17 uur.

Van harte welkom!
Wegens Covid-19 voorzorgsmaatregelen zal er geen openingsreceptie plaats vinden. Groepsbezoeken van meer dan 15 personen dienen zich vooraf aan te melden via info@unexposed.eu.
Gelieve bij bezoek de geldende Covid-19 voorzorgsmaatregelen strikt na te leven.

PhotoTWENS 2020

Fotografen uit de juryselectie tonen hun bekroonde fotowerken: Hanne Van Assche, Hanneke Van Camp, Jaro Minne, Jef Van den Bossche, Jonas Van der Haegen, Marnicq Roebben, Mauro Desmedt, Milana Starklova, Monica Fierlafijn, Natalie Malisse, Rembert De Prez, Sarah Oyserman, Seppe Vancraywinkel, Simon Van Geel, Tim Theo Deceuninck, Vincent de Laat, Maxime Minsen. (Unexposed Wild Card).
De jury Nicky Aerts, programamaakster en presentatrice ‘Pompidou’ radio Klara Nick Hannes, fotograaf, docent fotografie Sammy Ben Yacoub, curator n+1 project space, Cas-co (Leuven)

Afstudeerprojecten tonen van fotografiestudenten aan een ruim publiek, was van meet af aan het opzet van het PhotoTWENS-concept.
De juryselectie PhotoTWENS 2020 toont fotoreeksen van zowel afgestudeerde fotografen als aspirant fotografen/twintigers.
Tijdens deze 7de editie ontdekt u talent dat met rijkgelaagde, visuele inhoud onze wereld in beelden vat.
Met het PhotoTWENS-fototentoonstellingsproject verankert de UNEXPOSED-werkgroep, bestaande uit professionele en semi-professionele
fotografen uit het Leuvense, deze jaarlijkse fotohappening. De werving van de kandidaat PhotoTWENS-fotografen gebeurt via de hogescholen
fotografie, sociale media en netwerken met actoren actief in het medium fotografie.
De Directie Cultuur van de Stad Leuven stelt tijdens de maand september de CC Romaanse Poort kapel ter beschikking als exporuimte.
De Stad Leuven draagt ook bij tot het communicatiebudget en de logistieke ondersteuning.

Arctic Paper ,Zweeds producent van mooie en kwaliteitsvolle papiercollecties en mede-sponsor van PhotoTWENS, selecteerde uit deze PhotoTWENS editie 3 fotoreeksen. Deze reeksen worden gedrukt als formaat A5 formaat fotokaart op het MUNKEN ID papier.

De kaarten met foto’s van Hanneke Van Camp , Seppe Van Craywinkel en Sarah Oyserman zet Arctic Paper Benelux in om haar papiercollectie te promoten bij uitgeverijen, ontwerpbureaus en reclame-agentschappen. Ook de fotografen krijgen elk 50 sets van hun kaarten.

PhotoTWENS-2020-catalogus-ISSUU